Kaolin-serien fra Kähler består af et elegante materialer

Kaolin-serien fra Kähler består af et elegant miks af materialer

Kähler Kaolin. I samarbejde med designer Cecilie Manz, har danske Kähler skabt den smukke og inspirerende Kaolin-serie. Cecilie Manz har med Kaolin-seriens unikke enkelhed haft fokus på, at den nordiske minimalisme skulle kombineres med praktisk funktionalitet.

Se ALT fra Kähler Kaolin nu

Den flotte Kaolin-serie består af et spændende materialemiks af træ, rustfrit stål og benporcelæn. Serien omfatter ovale højglanspolerede bakker i rustfrit stål, serveringsbakker i træ, samt tallerkner, kopper, skåle og kander i benporcelæn. Det unikke ved benporcelæn er, at det først og fremmest har en elfenbensfarve, der får stellet til at fremstå med en varmere glød end almindeligt hvidt porcelæn.

Desuden er benporcelæn særligt modstandsdygtigt overfor skår, idet det i fremstillingen tilføjes en bestemt aske, der gør det mere hårdført. Det spændende materialemiks af porcelæn, træ og rustfrit stål, får Kählers Kaolin-serie til at adskille sig fra andre Kähler-serier og det skaber et mere rustikt udtryk i borddækningen.

Stærke materialer – lang holdbarhed

Med bolig- og køkkenudstyr fra Kähler Kaolin er du sikker på, at få moderne dansk design af høj kvalitet, som du kan have i hjemmet de næste mange år. Det praktiske benporcelæn er mere modstandsdygtigt og tåler, i højere grad end almindeligt porcelæn, almindelig hverdagsbrug. Træ og rustfrit stål er som bekendt også nogle stærke materialer, hvilket forlænger Kaolin-seriens holdbarhed.

Det tidløse og enkle design gør, at Kaolin-serien passer ind i ethvert hjem og kan tilføre boligindretningen et fantastisk rustikt look. Du er således sikker på, at du får en moderne designklassiker af høj kvalitet ind i dit hjem.