Kay Bojesen

Den mellemstore Kay Bojesen Abe i teak- og limbatræ.
Et stykke klassisk dansk design, Aben fra Kay Bojesen. Aben fås i tre forskellige størrelser, her i den midterste af slagsen. Aben har været et kendt stykke design i mange år og blev skabt tilbage i 1951.

Køb alt i Kay Bojesen - Lige her

Kay Bojesen fugl, minimalistisk og stilsikkert interiør
En Kay Bojesen fugl er et af de mest stilsikre designs, der passer perfekt ind i den skandinaviske tilknytning til naturen. Du kan se de mange forskellige designs her

Find de smukke stregtegninger fra Kaj Bojesen lige her
Se de unikke stregtegninger fra Kaj Bojesen. De stilrene tegninger fås hos Kopk.dk. Vi fører mange kendte mærker. Hurtig levering og 90 dages fortrydelsesret.

Kaj Bojesens julekollektion
Inviter den ikoniske juleserie fra Kaj Bojesen indenfor og gør julen mere levende. Spred smil med de traditionelle figurer år efter år og lad dem være en del af din årlige oppyntning i hjemmet.

Abe af Kay Bojesen i lille - Køb online hos KopK.dk
Køb Kay Bojesen Abe i lille her. Abe er unik gave, som vil blive en ven for livet både for børn og voksne. Abe kommer i flere forskellige udgaver.

Køb den populære store abe fra designeren Kay Bojesen her
Er du på udkig efter den populære store abe fra Kay Bojesen attraktive og populære abe-kollektion så tag et kig her.

Lille Kay Bojesen nissehue pynter designer dyrerne op til jul
Trænger dine designerdyr til at komme i julestemning? Klick her, så finder du nissehuer til Kay Bojesen dyr i et lækkert design, så du kan holde jul med stil.

Køb studenterhuen fra Kay Bojsens her til én der fortjener den
Køb gaven til årets student eller studine lige her. Nemlig en lille fin studenterhue fra Kay Bojesen, som kan pynte hvor som helst. Klik her og læs mere.

Oplagt gaveide: Køb Kay Bojesens populære bjørn hos KopK.
Den populære bjørn fra Kay Bojesen skaber stemning og glæde i alle hjem. Det er en designklassiker, som vi alle kender. Bjørnen er en populær gaveidé.

Flot og stilet Kay Bojesen elefant til hjemmet
Få en af de ikoniske Kaj Bojesen figurer til dine hylder derhjemme. Der er elegante, charmerende og unikke at have stående som pynt i boligen.

Flodhesten designet af Kay Bojesen enten i eg eller bøg
På KopK kan du finde de små og søde Flodheste i Kay Bojesen design. Vi har alle de førende mærker indenfor bolig, design og dekoration, deriblandt Kay Bojesen.

Kaj Bojesen Gardere sætter barren for kommende danske traditioner
Der findes mange måder at vise nationalitet på, Kaj Bojesen Gardere er blot en dansk måde at gøre det på, da mange lande kender garderne med bjørneskindshuen

Køb en Kay Bojesen Hest i flere farver til én, du gerne vil gøre glad
Du kan nu købe den berømte hest fra Kay Bojensen til én, du holder af. Og du kan den få den i to farver. Læs mere om hesten her og se mange andre figurerer.

Udsmyk hjemmet med smukke Kay Bojesen produkter
Find de mange eftertragtet træfigurer samlet på en side, hvor du frit kan vælge mellem dem. De søde træfigurer sætter stemningen og giver et finish touch.

Før uforgængelighed og høj kvalitet ind i dit hjem med dette produkt fra Kay Bojesen
Kay Bojesens smukke trædyr har længe været populære, og nu kan denne søde og sjove trækanin blive din. Passer perfekt i vindueskarmen eller på hylden og reolen.

Imponer dine venner og bekendte med Kay Bojesens søpapegøje
Har du brug for et frisk pust til den hjemlige indretning? Og har du lyst til at imponere dine gæster med god smag? Så er Kay Bojesen-søpapegøjen et godt valg.

Dekorative og stilfulde Kay Bojesen plaider i lækker kvalitet
Bring de velkendte Kay Bojesen figurer ind i hjemmet på en anderledes måde med de dekorative plaider. Kommer i en lækker kvalitet for både børn og voksne.

Kay Bojesen design til de små eller bare som dekoration til hjemmet.
Er du helt vild med Kay Bojesen design, og så du gerne at der var produkter som også dit lille barn kan benytte, så kan du finde dem her. Plaider, gyngehesten, ranglen.

Kay Bojesen zebra i et lækkert håndmalet sort og hvidt design
Leder du efter den helt perfekte lejlighedsgave? Så spred glæde og giv den lækre Kay Bojesen zebra som gave, som bringer en savannefølelse til hvert et hjem.