Kay Bojesen Søpapegøje

Kay Bojesen Søpapegøje


Søpapegøjen er en del af dyrefamilien fra Kay Bojesen. Den så dagens lys i 1954, og er siden blevet en af klassikerne, som er elsket rundt omkring i de danske hjem. Søpapegøjen er lavet i bøgetræ, der er blevet malet. Det er en dekorativ og nydelig figur, som især pynter med sit fine og farverige næb, der står skarpt. Søpapegøjen er simpel og fin og passer dermed ind i de fleste hjem. Der er mange muligheder for at finde en god plads til søpapegøjen, som både gør sig godt alene eller sammen med nogle af de andre figurer fra Kay Bojesen. Den passer også fint sammen med pyntegenstande fra andre serier på grund af det enkle design.

Se alt Kay Bojesen

En god gaveidé


Kay Bojesen søpapegøjen er en oplagt gaveidé. Den fine fugl kan skabe glæde hos både voksne og børn, og dermed egner den sig fra alt fra dåb, navngivning, studentergave, konfirmation, bryllup og fødselsdag. Med sit klassiske design kan den snildt være en god gave til et barn, som vil kunne tage den med fra børneværelse til sin egen bolig i fremtiden.

Søpapegøjen tager i mod alle med sine åbne vinger, og er i modsætning til rigtige fugle ikke særlig krævende. Måske den skal støves af i ny og næ, men ellers kan du sætte den helt som du vil, så den passer ind i dit hjem. Den vil pynte fint i alle hjem, og kan sagtens flyttes rundt, når du ændrer indretningen eller bare har brug for lidt fornyelse.