Kay Bojesens flotte danske fanebærer

Kay Bojesens fanebærer er en del af hans træsamling af danske gardere, som er stærkt inspireret af de danske vagtsoldater på Amalienborg Slotsplads.

Se alt Kay Bojesen


Fanebæreren blev skabt i 1942, sammen med sine brødre: Menigen med gevær og trommeslageren. De er alle iklædt den klassiske og elegante røde gallauniform og den karakteristiske bjørneskindshue, som de danske vagtsoldater, den dag i dag, stadig bærer.

Kay Bojesens fanebærer er skabt i håndmalet bøgetræ og har en god højde på 22 cm uden fanen og 32,7 cm med fanen stolt i hånden. Den bliver leveret i en unik emballage af pap, der er formet som et skilderhus, og kan fungere som pynt sammen med Garderne. Skilderhuset er livagtigt, da den bærer Dronningens monogram.

Fanebæreren med Skilderhus vil give et dansk klassisk præg i hjemmet.

Unikt dansk og klassisk design ikon
Fanebæreren har længe været en stolt repræsentant for det danske kvalitetsdesign. Ligeledes er den en festlig og farverig gæst på bordet ved fødselsdage og andre særlige lejligheder.

Træfiguren er den perfekte gaveide til voksne såvel som børn. Den følger os trofast igennem livet, som legetøj og design ikon. Den stolte fanebærer med sine bevægelige ben og arme, gør den perfekt til leg og vil bringe glæde på ethvert børneværelse.

Det klassiske design som fanebæreren udstråler egner sig også som pynt i stuen, på kontoret eller andre hyggelige rum.

Kay Bojesens klassiske danske fanebærer findes efterhånden i talrige hjem og er blevet et meget eftertragtet ikonisk samleobjekt.