Køb den ikoniske træhund designet af Kay Bojesen her!

Få et stykke dansk design med træhunden af Kay Bojesen!

De sidste mange år, så har Kay Bojesen været en fast designer i de danske hjem i mange år, men prisniveauet har også altid været derefter.

Derfor er der mange danskere, som har ønsket sig at få fat i et af de velkendte stykker håndværk, som er blevet designet af den berømte kunstner, men det har ikke altid været lige nemt, både på grund af pris og lagerbeholdninger.

Nu kan du få fat i den berømte træhund designet af Kay Bojesen til billige penge, så du kan få et ægte stykke dansk historie i design ind i din stue.

Det smukke ved figurerne fra Kay Bojesen er, at hver figur bliver din egen personlige

Træhunden af Kay Bojesen kan fås i en række forskellige modeller. Der findes flere forskellige hunde, der repræsenterer forskellige racer, og på denne måde kan du altså få et helt hundeinternat ind i hjemmet; skåret ud af det fineste træ. Samtidig, så kan du også få træhunden i både mørke og lyse farver alt efter, hvad der passer bedst ind i jeres hjem.

På denne måde kan du skabe en harmoni i farver ved at vælge den træhund, hvis farver passer bedst ind i det tema, som findes i jeres bolig. Træhunden designet af Kay Bojesen kommer også i et væld af træsorter, så det ikke bare er et lag maling, som bestemmer farven.

Uanset om du vil have den i eg eller valnød, så får du altså også et unikt stykke træ, som dermed er blevet formet af naturens hånd!

Se alt til boligen