Kay Bojesens hest er en favorit blandt indretningen i mange hjem

Kay Bojesen Hest


Den flotte hest fra Kay Bojesen er den perfekte pyntegenstand til alle danske hjem. Den passer godt ind blandt stuens mange brugskunst og dekorationer, eller som pynt i vindueskarmen på børneværelset. Det gode ved Kay Bojesen er at alle hans træfigurer passer godt sammen, ind i stort set alle indretningstyper og stile.

Kay Bojesens hest blev skabt i starten af 30’erne og er siden da gået hen og blevet en meget populær og elsket ven af voksne såvel som af børn.

Hesten kan både fås i mørk valnøddetræ og i lys bøgetræ, på denne måde kan du få en hest der passer til netop din smag. Hestens flotte detaljer og bløde former gør, at den ser mere levende og livagtigt ud. Kay Bojesen er blandet andet kendt for hans unikke evne for at skabe smukt design ud af det enkle og naturlige. Hans unikke samling af træfigur kendetegnes ved deres fantasirige varianter af dyr, som hurtig og nemt falder godt til i et hvert dansk hjem.

Med det klassiske og unikke design bliver Kay Bojesens Hest hurtigt sad øverst på ønskelisten. Hesten er en god gaveide til næsten alle lejligheder, så som fra fødselsdage og værtsgaver til de større mindeværdige lejligheder såsom barnedåb, konfirmation og bryllup. Hesten egner sig godt til børn, såvel som unge og ældre i alle aldre. Klassikeren har ingen grænse.

Kay Bojesen er en skøn design klassiker, som der kan holde resten livet og endda gå i arv til familien.

Se alt i træfigurer