Køb dine kander hos Rosendahl

Køb dine kander hos Rosendahl

Kander fra Rosendahl. Hos Rosendahl er der et stor udvalg af alt muligt til køkkenet, madlavning og ikke mindst servicering. Og det gælder også kander i flere forskellige størrelser, farver og materialet.

Alle Kander fra Rosendahl

Du kan for eksempel få den klassiske kaffekande, som du måske allerede kender i forvejen. Eller en mælkekande, så du kan hygge om dine kaffegæster med et pænt, ens sæt med både kaffekanden, mælkekanden og kopperne fra Rosendahl.

Plastik eller porcelæn

Der findes også flere muligheder, hvis du ikke bare vil bruge kanden til mælk eller kaffe, men måske vil du gerne tage kanden med på tur. Så kan du også flere af kanderne i plastik, så det er muligt.

Eller hvis dine gæster er mere til te end kaffe, så findes der også en tekande med samme mønster. Vil du gerne imponere dine gæster med andet end kaffebordet, fås kanden også i en udgave til sauce, så du kan sætte den på middagsbordet sammen med resten af dit flotte bestik og service fra Rosendahl.

TAGs:

Kop og kander
tekande rosendahl
rosendahl hyacintglas
rosendahl brødkurv
rosendahl reservedele
rosendahl kartoffelskål
rosendahl plastik glas
rosendahl smørboks
rosendahl opus bestik
sovsekande
rosendahl bestikpose
rosendahl grand cru soft kande

Uanset hvad du er til af farvesammensætning, kan du finde det til din kande hos Rosendahl. Mælkekanden kan du få i både rosa, støvet grå, blå eller silkegrå. Og hvis du gerne vil have den eller tekanden i porcelæn, fås de i flotte hvide farver.

På den måde kan du matche dem til dit kaffestel, din dug, eller hvad du nu måtte have lyst til at matche med. Hvis du allerede nu er begyndt at tænke i ønskeseddel, kunne det også være en mulighed at skrive på.