Låg fra Scanpan optimerer madlavningen

Låg fra Scanpan optimerer madlavningen


Scanpan madlavning. Pander, gryder og fade er basisudstyret, når det kommer til madlavning i ovn og på komfur. Det er nemlig heri, at maden varmes, steges eller koges.

Derfor er det selvfølgelig også disse stykker udstyr, som man typisk haster ud for at købe, med det samme man bliver ejer af sit eget køkken. Uden pander og gryder, bliver der nemlig ikke meget varm mad. Men man må ikke glemme, at mange andre tilføjelser til køkkenet også kan gøre madlavning både sjovere, nemmere og mere lækkert. En af disse tilføjelser er kompatible låg.

Lågene fra Scanpan hører ikke nødvendigvis til nogle bestemte produkter, men er designet i standard størrelser som passer til meget køkkenudstyr. For eksempel fungerer det runde glaslåg på 32 centimeter godt til mange slags gryder, imens det firkantede låg er ideelt til fade eller bradepander. Alle lågene er produceret i tykt glas og kommer med greb, som er varmeisolerede. På den måde kan man nemt fjerne låget uden at brænde sig efter endt madlavning.

Meget mad bliver bedre med et låg


Låg tjener mange gode formål i køkkenet. For det første holder de varmen inde, og dette er smart i forbindelse med en række former for madlavning, særligt kogning og stegning.

Et låg kan således sætte farten betydeligt op for en proces. Det kan også sørge for en mere jævnt og ordentlig fordelt opvarmning af diverse retter. For den travle person som godt kan lide at lave lækker mad hurtigt, er disse låg fra Scanpan altså næsten uundværlige.