Lav flotte mønstre og snirkler med Blomsterbergs sprøjteposer

Lav flotte mønstre og snirkler med Blomsterbergs sprøjteposer. Sprøjtepose fra Blomsterberg. Vi kender alle Mette Blomsterberg fra hendes virke i diverse programmer om madlavning og bagning, og derfra ved vi, at hun er en fremragende konditor og kok. Disse overlegne evner i køkkenet har nu resulteret i en serie af køkken-og bageprodukter, som er helt i særklasse. Herunder finder man denne helt særlige sprøjtepose, som er designet af Blomsterberg.

Alle Blomsterberg sprøjteposer | Køb her

Sprøjteposen er et vigtigt redskab for den seriøse bager, og det skal helst være en god og genanvendelig én af slagsen. Blomsterbergs sprøjtepose er produceret i bomuld. For det første, så betyder dette, at posen kan vaskes og bruges igen.

Dette er en metode, som er langt mere bæredygtig og langt bedre for miljøet en at bruge en plastikpose, og derefter at smide den ud. Der er heller ikke nogen risiko for ubehagelige e-numre eller kemikalier i maden, når sprøjteposen er af stof. For det andet er den tykkere bomuld meget nemmere at håndtere, og dette resulterer i en mere jævn og pæn sprøjtning.

Udfordre dig selv i din bagning. For nogle vil hele konceptet bag en sprøjtepose måske virke en smule angstprovokerende – for det kræver jo, at man har ambitioner når det kommer til bagning og pynt. Men faktisk er det ikke så svært at lave en flot pynt med en sprøjtepose, og der er intet galt i at udfordre sig selv lidt en gang imellem. Vælger man en sprøjtepose fra Blomsterberg, så er man i hvert fald sikker på, at det hele kommer til at gå legende let.

Alle Blomsterberg sprøjteposer | Køb her