Ombria - Det bedste indenfor stentøj

Ombria - Det bedste indenfor stentøj

Stentøj fra Kähler. Hvis man leder efter stentøj der afspejler autenticitet og råhed, er det svært at slå Kählers Ombria-serie. Serien er designet af den nytænkende kunstner Anders Arhøj, og er især inspireret af den nordiske natur. Stentøjet er glaseret med minerallignende glasur, og fås i fire farver: marmorhvid, granitgrøn, skiffergrå og måneskinsblå.

Se alt Kähler

Alle naturlige men dog stemningsskabende farver, der minder om det fascinerende skandinaviske landskab, fra de høje snedækkede bjerge, til blokke af bar sten, videre til de blå, dybe have. Stentøjet i Ombria-serien skal vaskes i hånden og tåler ikke kulde, men det er absolut det værd, for at få en så unik og autentisk tilføjelse til ens indretning som mulig.

Mange varianter, mange muligheder

Ombria-seriens varer lever i den grad op til Kählers varemærke, hvilket er smuk, men funktionel keramik. Der fås forskellige typer af stentøj. Drik fra en stenkop, og fyld en skål op med æbler, hvis liv og saftighed står i skarp kontrast til skålen kolde aura. Nyd varmen fra et stearin eller bloklys der står i en lysestage af sten, eller nyd synet af en plante der stikker op af en vase eller urtepotteskjuler fra Ombria-serien. Til det sidste kan du med stor fordel vælge netop den farve stentøj, der passer bedst med planten, du har i tankerne, så du opnår det bedst mulige indtryk. Hvis du er lidt vovet, kan du endda prøve Ombrias stentallerkner, som garanteret giver spisebordet et unikt indtryk. Eksperimenter med de forskellige varer og farver, for at få lige den kombination, der passer dig og din stil bedst.