Opnå en unik stemning i dit hjem med Kähler Unico

Opnå en unik stemning i dit hjem med Kähler Unico.


Denne serie fra danske Kähler er – som navnet antyder – meget unik. Unico-serien er designet af Anders Arhøj, der i sit design har hentet inspiration fra traditionel japansk keramik. Det kommer til udtryk i det farverige og kontrastfyldte glasurarbejde, der pryder produkterne fra Kähler Unico. Glasurens tilfældige fordeling på hvert enkelt produkt gør, at strukturen og farverne adskiller sig fra hinanden. På den måde bliver de hver især bliver et helt unikt kunstværk og du får dermed ikke nøjagtig det samme produkt som din nabo har.

De karakteristiske glaseringer udfordrer altså forståelsen af, at keramik er enkle, fine og ensartede overflader og Unico-serien er altså unik og tilføjer et moderne, spændende og inspirerende udtryk til boligen. Serien findes i både pastel- og pangfarver, hvilket giver dig mulighed for, at tilpasse det nøjagtigt til den stil, du ønsker.

Unikke og moderne kontraster. Med Kähler Unico-serien kan du med lethed tilføje et moderne, personligt og farverigt udtryk til din bolig. Vælg mellem fade, skåle, urtepotteskjulere og fine vaser i forskellige variationer, farver og størrelser. Vaserne fås for eksempel også i store, så de kan bruges som gulvvaser og der er dermed mulighed for at skabe de perfekte pladser til dit Kähler Unico. Desuden er de flotte farver og det runde, tykke design på en smal fod meget moderne og kontrastfyldt, hvilket fører til, at produkterne vil tiltrække særlig opmærksomhed i din bolig.