Alt om håndmixeren

Håndmixeren - praktisk køkkeninventar

Når det drejer sig om køkkenudstyr, er kun få ting lige så nyttige som den klassiske elektriske håndmikser, der giver mulighed for at piske, blande, hakke og ælte.

Håndmikseren er fast inventar i langt de fleste danske køkkener, og et redskab du kun sjældent behøver udskifte, da langt de fleste håndmixere har en brugslevetid på over 5 år. Derfor er det også yderst vigtigt ikke at gå på kompromis med pris og komfort, da en håndmixer vil blive en del af hjemmet i mange år.

Intet varer dog evigt

Og på et tidspunkt må det gamle vie for det nye, og en ny håndmixer anskaffes. Måske holdt den gamle op med at virke, eller måske ønsker du blot som garvet hjemmekok at opleve nogle af de kontinuerlige udviklinger indenfor moderne køkkenteknologi, såsom en håndmixer med mindsket støjniveau, lettere motor eller bedre ergonomisk greb.

Se alle håndmixer fra KopK | HER

Hos Kopk er det vores fornøjelse at kunne tilbyde nogle af de mest robuste og energibesparende håndmikser modeller på markedet, fra adskillige kendte mærker.

En af kokkens bedste venner

Når du er på udkig efter din kommende håndmixer bør du holde øje med 3 ting: Hastighed, watt og tilbehør. 


Hvilken model håndmikser du behøver, afhænger af hvilke køkkenopgaver du ønsker din fremtidige håndmixer skal kunne løse: Ønsker du en simpel håndmixer, der kun bruges i ny og næ til flødeskum når søsterens børn er på besøg, eller er du mere til en mixer med udskiftelige piskehoveder, som er klar til at tackle de hårdere opgaver, såsom at blande fars, ælte dej og mose kartofler.

Visse mere avancerede modeller kan fås med andre praktiske funktioner, såsom specialiseret blenderfunktion og minihakker, der gør den klassiske håndmixer til et spektakulært multifunktionelt køkkeninstrument.