Pillivuyt

Pillivuyt Stel Blå Bretagne er et flot og alsidigt stel

Pillivuyt Stel Blå Bretagne er et flot stel, der fås i to forskellige blå farver. Med til stellet hører blandt andet en lang række forskellige fade og skåle.

Med Pillivuyt Stel Bologne får du tallerkner i forskellige størrelser

Pillivuyt Stel Bologne er et flot og elegant stel, der først ser almindeligt hvidt ud, men så afslører nogle charmrende uens kanter og et roterende mønster.

Alt i Pillivuyt | Køb her

Pillivuyts Brasserie stel er et flot, moderne stel

Pillvuyts Brasserie er et smukt stel med tydelige franske aner. Rundt i kanten står franske ord og citater. Stort udvalg og mange forskellige størrelser.

Patisserie er en smuk og elegant serie af fade til madlavning

Med Patisserie serien fra Pillivuyt får du nogle fade, der er gode til at lave mad i, og som kan sættes ind på bordet både til hverdag og til fest.

Pillivuyt Stel Plisse Grå er et simpelt, men flot og elegant stel

Pillivuyt Stel Plisse Grå er et flot stel, der er med til at give stil og elegance til hverdagen. Du kan bruge det både til hverdag og til fest.

Stort udvalg af flot, klassisk hvidt Pillivut Sancerre

Pillivuyt Sancerre byder på et stort udvalg af tallerkner i forskellige størrelser. Start med at udvælge to, så du kan komme i gang med din samling.

Stort udvalg af flotte firkantede tallerkner fra Pillivuyt Vendome

Hvis du gerne vil have nogle helt anderledes tallerkner at sætte på spisebordet, er det en god at vælge de firkantede tallerkner fra Pillivuyt Vendome.

Pillivuyt laver flotte og holdbare remedier til madlavning

Med madlavningsremedier fra Pillivuyt får du nogle ting, der er meget holdbare. Du får derfor en livslang brugsgaranti og en to år lang brudgaranti.

Stort udvalg af det simple og elegante Pillivuyt Ulysses

Pillivuyt Ulysses er en flot og simpel serie af gryder og fade, der gør din madlavning nem og hurtig. Der er meget forskelligt at vælge imellem.