Rosendahl - høj kvalitet, lækkert design og lang holdbarhed

Rosendahl - høj kvalitet, lækkert design og lang holdbarhed

Ethvert produkt fra Rosendahl, hvad end det er praktisk eller til pynt, vil være en investering i bedre funktionalitet og bedre æstetik i dit hjem.

Arne Jacobsen ure for Rosendahl er et klassisk flot design.

Med ét af Arne Jacobsens ure designet for Rosendahl kan du tilføje et klassisk ur til dit hjem, der samtidig vil bringe tidssløs fornemmelse til indretningen.

Smukke og anderledes Picto ure til hjemmet med fokus på design

Picto uret er blevet en klassiker blandt vægure med sit meget simple, men også meget elegante design. Det passer ind i alle hjem. Fås i flere farver.

Rosendahl Grand Cru bestik er godt til hverdag og til fest

Rosendahl Grand Cru bestik er et flot minimalistisk bestik, hvor du nemt kan vælge, hvor mange dele du vil have. Vælg Grand Cru Soft for et blødere look.

Smukt Rosendahl boligtilbehør til køkkenbordet, spisebordet og væggen

Stort udvalg af Rosendahl boligtilbehør til hjemmet. Gode muligheder for at matche det med andre af Rosendahls produkter. Flot til spisebordet og køkkenet.

Stort udvalg af den smukke Rosendahl Grand Cru serie

Rosendahl Grand Cru serien kan bruges både til hverdag og til fest. Stort udvalg i forskellige former for karafler og glas. Perfekt til mange lejligheder.

Skønne og praktiske Grand Cru-kander fra Rosendahl.

Slidstærke og praktiske kander i smukt nordisk design fra Rosendahl. Tager sig virkelig godt og elegant ud på ethvert bord – til både hverdag og fest!

Flot Karen Blixen julepynt i klassisk stil fra Rosendahl.

Smukt designet julepynt med Rosendahls Karen Blixen juleserie. Kønne elementer i den helt rigtige julestil, der kan sprede juleglæde og hygge i alle hjem.

Kværne fra Rosendahl i flot, skarpt design og god kvalitet.

Enkle og flotte salt- og peberkværne fra Rosendahl. Passer med deres smukke og stilrene design til enhver opdækning og er praktiske at have i køkkenet.

Rosendahls nymoderne køkken – æstetisk og moderne stil

Rosendahls køkken har et produkt til alle, hvad enten man ønsker farverige designs med spændende former og morsomme drejninger, eller ønsker ny dansk stil.

Knive fra Rosendahl er unikke kvalitetsprodukter til en skarp pris

Rosendahl leverer de populære knive fra Global i alle modeller. Her finder du kvalitetsknive et en unikt design – og i en kvalitet, der holder i årevis

Rosendahl opbevaringsglas – stilren funktionalitet

Disse smukke opbevaringsglas fra Rosendahl, er de perfekte redskaber til at holde styr på alle tingene i dit køkken, på en måde der er stilren og funktionel

Bæredygtige og elegante Rosendahl Grand Cru skærebrædder

Rosendahl Grand Cru skærebrædderne passer til de øvrige dele i Grand Cru serien med et flot og enkelt design. Lavet i det bæredygtige materiale bambus.