Saml på nissehuer fra Kaj Bojesen

Hold jul med Kaj Bojesen Træfigurer


Den danske designer Kaj Bojesen er kendt for sine ikoniske trægenstande, som i årevis har skabt liv og glade dage i de danske hjem verden rundt – Og i nogle udenlandske hjem, da trægenstandene nu sælges i lufthavne og andre turistmagneter, hvor nysgerrige sjæle slæber dansk design med hjem. Det er faktisk ikke så mærkeligt, for Kaj Bojesens design er tidløst og traditionsrigt som ingen anden.

Alle Kaj Bojesen genstande er fremstillet af bøgetræ og herefter malet. Det gør dem særligt nemme at vedligeholde og det eneste de kræver, er en våd klud. Det er specielt praktisk ved trægenstande, man tager ud ved lejlighed, som f. eks hans julepynt. Se alt julepynt her

 

Den klassiske nissehue


Nissehuen er et af de mest kendte varetegn på jul herhjemme. Nissehuen er en oplagt julegave til de mindste i familien, enten i adventsgave eller som et kærligt skub til deres samling af Kaj Bojesens julekollektion. Det, der gør designeres juleserie så speciel, er, at den ofte går i arv fra generation til generation og og spreder store julesmil år efter år.

Kaj Bojesens julekollektion er næsten ligeså anderkendt som hans andre figurer, aben eller fuglene, som pryder mange danske hjem. Kollektionen udvides regelmæssigt og er derfor et oplagt samleobjekt. Kaj Bojesens klassiske røde nissehue er en af de populære genstande og den kommer i tre forskellige størrelser, som passer til ethvert hjem.