Scanpan bradepander – dansk kvalitet til skarpe priser

Scanpan bradepander – dansk kvalitet til skarpe priser

Alle der beskæftiger sig med madlavning – både privat eller professionelt – ved, at gode bradepander er en nødvendighed. De bradepander, der følger med, når man køber et komfur, er ikke altid lavet i særlig god kvalitet – og der er kun én størrelse. 

Se alt Scanpan

Scanpan bradepander er konstrueret og fremstillet i Danmark – og giver dig en række fordele, når der skal laves mad til hverdag eller fest. Bradepanderne findes i flere forskellige størrelser og udgaver, så du finder nemt den udgave, der passer til netop dine behov. Vælg for eksempel en Scanpan bradepande i presset aluminium, hvis du ønsker en let bradepande, der er nem at rengøre eller en udgave i rustfrit stål og føl dig hensat til de store professionelle køkkener, hvor robuste bradepander med solide håndtag anvendes i stor stil.

Scanpan bradepander til god og kreativ madlavning

Hvad enten du ønsker at anvende din Scanpan bradepande i ovnen, på komfuret eller på grillen, kan du finde den, der passer bedst til dig. I vores store udvalg finder du også uundværligt tilbehør i form af riste og låg til bradepander.

Riste er et must, når stegen skal hygge sig i ovnen eller på grillen, da den løfter dit kødstykke op fra bradepandens bund, hvor grøntsager og andet lækkert tilbehør samtidig kan tilberedes. Skal du lave en simreret til hele familien, ønsker du ikke, at væden i retten fordamper under tilberedningen. Her kan du med fordel anvende et Scanpan glaslåg til din bradepande – og opnå de samme fordele, som du vil få ved at anvende en stegeso.