Smukke og raffinerede produkter fra Frederik Bagger

Smukke og raffinerede produkter fra Frederik Bagger

Frederik Bagger. Den danske designer lægger vægt på, at kunden er kongen i universet. Det betyder, at kunden skal føle sig som en konge, som universets centrum, når han eller hun bruger de fine og raffinerede produkter fra hans mærke.

Frederik Bagger er søn af den kendte danske brugskunst designer Erik Bagger. Det kræver derfor noget at træde ud af så stor en skygge, som hans far har og vise, at han kan noget for sig selv. Det har Frederik Bagger ikke desto mindre formået med sine meget smukke og stilrene brugsgenstande.

Se ALLE produkter fra Frederik Bagger.

Blandt de brugsgenstande, som Frederik Bagger har designet, er en lang række forskellige glas. Det er fine glas med simple mønstre eller helt rene, hvor der kun er fokus på deres smukke form. Glassene vil se meget smukke ud på et veldækket middagsbord. Det gælder både, hvis du får gæster, eller hvis du gerne vil gøre noget ekstra ud af det en aften.

Du kan også få nogle fine skåle til at sætte på bordet til hverdag og fest. Igen er der tænkt på at lave en flot form. Mange af skålene har også et simpelt mønster, der matcher glasset. Det er tydeligt, at der er kælet for hver en detalje i de fine glasgenstande.

Udover glas og skåle kan du for eksempel også få flotte karafler og vaser, der er lavet i Frederik Baggers karakteristiske stil. Det giver dig mulighed for at få en række smukke genstande til dit bord og til dit hjem.