Scanpan CTX – hårdføre gryder i børstet stål og titanium

Scanpan CTX – hårdføre gryder i børstet stål og titanium

Scanpan CTX. CTX-serien fra Scanpan er meget elegante gryder, der er udført i børstet rustfrit stål. Gryderne er udstyret med en indvendig keramisk titanium non-stick belægning. Denne belægning letter den daglige madlavning og rengøring betragteligt – og tåler alle former for køkkenredskaber. De medfølgende låg er lavet i satinpoleret rustfrit stål er og monteret med glasindsats, så du nemt kan følge med under tilberedningen. Alle håndtag er støbt i rustfrit stål og monteret med kraftige nitter. Det giver et solidt og professionelt udseende – og sikrer samtidig, at håndtagene ikke bliver for varme, selv om gryden har stået længe på komfuret.

Se alt Scanpan

CTX-serien – gryder, pander og wok til alle varmekilder

Scanpan CTX-serien omfatter – foruden gryder – også pander i alle tænkelige størrelser. Alle pander er lavet i børstet stål og med keramisk titanium non-stick belægning. Panderne har buede sider, hvilket gør det lettere at komme til med diverse køkkenredskaber – og gør den nemme at rengøre. Håndtaget på panderne er også lavet i støbt rustfrit stål og monteret med nitter. Håndtaget har en lækker blød og rund form, hvorfor de ligger behageligt i hånden.

Alle panderne fra CTX-serien er desuden ovnfaste op til 260ᵒ, så du kan fortsætte madlavningen i ovnen. I CTX-serien finder du også den populære wok, der med patenteret keramisk titanium belægning og den tykke konstruktion giver den helt rette varmefordeling, når forskellige lækre retter fra det asiatiske køkken står på menuen. Alle gryder, pander og wokken kan bruges på alle komfurtyper inklusive induktion, ligesom de alle kan tåle opvask i opvaskemaskinen.