Scanpan Fusion 5 er gryden til enhver innovativ kok

Scanpan Fusion 5 er gryden til enhver innovativ kok


Scanpan Fusion 5. Man behøver ikke en fin og lang uddannelse indenfor køkkenvæsenet for at benytte sig af formidable sauteuse pander fra Scanpan Fusion 5, der forbinder det innovative med kvalitet. Med disse pander i forskellige størrelse er der ingen begrænsning på, hvad man kan trylle frem fra køkkenet, uanset hvilken type komfur man har – da disse pander kan klare alle former for blus, lige fra gas til induktion og igen til halogen. Derudover tåler disse pander også at komme i ovnen, og kan derfor bruges til mange af de udenlandske opskrifter der hitter for tiden.

Se alt Scanpan

Uanset hvilke køkkenkundskaber man besidder kan man bruge disse pander fra Scanpan Fusion 5, dog skal man blot huske at håndtaget bliver meget varmt efter en tur i ovnen. De 5 lag aluminium og stål som panderne er lavet af tåler høje temperaturer og sørger derudover for varmefordeling.

Forskellige størrelse af Scanpan Fusion 5 giver større muligheder


Køber man to eller flere størrelser af disse lækre sauteuse pander fra Scanpan Fusion 5 serien kan man nemt og hurtigt lave et lækkert måltid til sin familie i køkkenet, næsen uden at røre en finger. Funktionen med at panderne tåler ovn gør, at man kan sætte kartofler eller grøntsager i ovnen mens man laver sovsen og steger kødet. De tre forskellige størrelser gør også at det altid er muligt, at finde et produkt fra Scanpan Fusion 5 serien, der passer til ens behov. De tåler opvaskemaskine og man sparer derfor en opvask.