Scanpan Classic er en serie af køkkenudstyr man ikke kan undgå

Scanpan Classic er en serie af køkkenudstyr man ikke kan undgå


Scanpan Classis. Uanset om man er på vej til at flytte for sig selv for første gang, om man flytter sammen med en ven eller partner, eller om man blot vil have skifte nogle af det gamle køkkengrej ud, så bør man overveje Scanpan Classic. Denne serie af gryder, pander, potter, fade, bradepander sauterpander, wok og grillpander er af højeste kvalitet, hvilket dog ikke kan ses på prisen.

Man må ikke gå ned på kvalitet, men vælge en ordentlig serie af køkkenudstyr, da dette tydeligt vil afspejle sig i ens madlavning.

Se alt Scanpan


Pander, gryder og bradepander der næsten holder evigt fra Scanpan Classic


Når man flytter hjemmefra for første gang vil man ofte kunne tuske sig til noget af forældrenes brugte køkkenudstyr, her er det ofte ting fra Scanpan Classic serien, man vil kunne luske ned i sine flyttekasser. Der er dog en god grund til dette, hvilket munder ud i den kvalitet af især belægningen, man ser på disse produkter. Der er intet værre end at servere mad for sig selv eller sine gæster og derefter finder ud af, at flager fra belægningen er røget med i maden. Dette ødelægger ikke alene køkkenudstyret, men kan også være direkte sundhedsskadeligt. Dette ser man dog ikke med udstyr fra Scanpan Classic, tværtimod ser man belægninger, der selv efter mange års brug stadig er intakte, dog med forbrugsridser. Det er ikke ofte man ser pander med låg, dog kan dette fås i dette sortiment.