Service og tilbehør fra Bitz

Service og tilbehør fra Bitz

Tilbehør fra Bitz. Kostvejlederen Christian Bitz er bedst kendt fra sine programmer på TV og sine bøger, hvor han prøver at gøre danskerne sundere og mere bevidste om, hvad de spiser. Han har dog også lanceret en serie af lækkert service og andet tilbehør til køkkenet og spisebordet. Det er lavet i flotte og holdbare materialer og i et lækkert design, der vil gøre sig godt både til hverdag, og når du har gæster.

Køb alt i Bitz | Lige her

Med servicet er der lagt op til, at I som familie kan nyde mange gode stunder sammen, når I sidder og spiser. Christian Bitz lægger op til, at måltidet skal være en hyggelig fællesoplevelse, hvor I nyder hinandens selskab og den gode og sunde mad, I har lavet.

Servicet og tilbehøret opfordrer dig til at være sund. Det er for eksempel med friske slogans på den kop, som du nyder din morgenkaffe af. Er du ikke til slogans på kopperne, kan du også få ensfarvede kopper i en række forskellige nuancer.

Fra Bitz kollektionen er det særligt servicet og tilbehøret i stentøj, der er meget kendt. Stentøj er et meget holdbart materiale, der både kan tåle mikroovn, opvaskemaskine og almindelig ovn. Det gør, at de er nemme at bruge både til madlavning og at rengøre efterfølgende.

Derudover er hver del af servicet og tilbehøret i stentøj unikt. Det skyldes den særlige glasur, der er brugt til dem, hvor det er muligt at se de forskellige skrammer og ridser, der naturligt kommer i materialet.