Stelton Core i praktisk og enkelt design

Stelton Core i praktisk og enkelt design


Stelton Core er en serie af termokopper, der er meget praktiske at bruge. Termokopperne holder væsken i koppen varm, mens kopperne stadig er behagelige at holde om. Mange kopper kan blive så varme, at det er umuligt at holde på dem. Det kan gøre, at det er svært at drikke den varme kaffe, te eller anden lignende drik.

Udover at være meget praktiske og funktionelle er kopperne også i et smukt og enkelt design. De er ensfarvede og uden hank. Det gør, at de kan bruges i en række forskellige sammenhænge. De er ikke for pæne at bruge til hverdag, men er pæne nok til, at du sagtens kan bruge dem, når du har gæster.

Core kopperne er lavet, så de passer til en række forskellige Stelton termokander. De passer dog særligt godt til den klassiske EM77, som Stelton er den termokande mest kendt for. Den klassiske termokande blev designet af Erik Magnussen tilbage i 1977. 

Se alt Stelton

Kopperne er lavet i stentøj, der er utrolig godt til at holde på varmen. Din varme drik vil derfor holde temperaturen i lang tid fremover. Derudover er stentøj nemt at gøre rent efter brug. Det er derfor nogle meget praktiske kopper i hverdagen, når du har travlt, og til fest, hvor du hellere vil hygge med dine gæster.

Core kopperne er designet af den danske designer Søren Refsgaard. Han er meget inspireret af det danske designsprog og prøver, så vidt det er muligt, at indarbejde et humoristisk tvist i sine produkter.