Frisk indretningen op med motiver fra Kay Bojesens galleri

Pynt dine vægge med Kay Bojesens galleri

Føles dine vægge en anelse tomme? Kunne du godt bruge en smule mere inspiration og kreativitet i hjemmet? Såfremt dette er tilfældet, har du den perfekte mulighed for at løse problemet med Kay Bojesens galleri. Her finder du nemlig et væld af forskellige motiver, som kan forbedre enhver indretning.

Alt i Kay Bojesen | Se her

Det er særligt en god idé, hvis du ønsker noget pænt på væggene, der samtidigt ikke tager alt for meget opmærksomhed. Billederne er nemlig stilfulde men samtidigt nedtonede i form af sort-hvide farver. Det er i særdeleshed den ikoniske zebra, der er at finde på motiverne. Zebraen har længe været en af de mest anvendte dyr hos Kay Bojesen, og den er typisk illustreret på minimalistisk og stilren vis.

Zebra-motivet er aldrig malplaceret

Det er svært at forestille sig en bestemt type indretning, hvor zebra-motivet vil fremstå malplaceret. Der findes nemlig næppe et dyr på savannen, der kan fremstå mere neutral og nedtonet end zebraen. Grundet fraværet af farve i billederne, kan man utvivlsomt finde plads til produkterne i ethvert hjem uden at forstyrre resten af indretningen. Udover dette hører der også en smart og fin lædersnor med til hver enkel illustration, så du på ganske simpel vis kan få billedet op på væggen. Du slipper derfor for en masse besvær, da du kan montere billedet på nærmest ingen tid. Derudover er de forskellige populære modeller og varianter fra Kay Bojesens galleri lavet i flere forskellige størrelser, hvilket ultimativt åbner op for alsidige valgmuligheder.