Stort udvalg i Kähler, såsom Avvento, Botanica mm.

Flotte Kähler Avvento lysestager i sjove former og forskellige farver
Kähler Avvento lysestagerne er nemme for dig at kombinere, både i forhold til farve og form. Mange bruger lysestagerne som julepynt. Køb sæt med Avvento.

Kähler Avvento stager har mange udformninger og farver. Avvento julestager er meget brugt til højtiden.

På KopKS hjemmeside finder du Kählers store udvalg inden for brugskunst. Klik her og se vores fine udvalg af fantastiske Botanica vaser.

Stort udvalg af Kähleres Botanica serie
Kähler er en dansk klassiker - også på badeværelset

Det populære Kähler-design er ikke kun til vindueskarmen. Hos Kop K har vi også Kählers badserie til det moderne badeværelse, der gerne vil skille sig lidt ud.

Kähler badserie består af w.c. børster, krukker, tandbørste krukker, sæbepumper. Kähler badserie fås i blå, hvid og grå. Kähler badserie er bredt kendt af folk for det smukke design også er det jo en Kähler badserie.

Kähler Bellino – lågkrukker i flot design og smukke farver.
Smarte lågkrukker fra Kähler i smukt og enkelt design. Fås i flere størrelser og i skønne, naturlige farver. Mange anvendelsesmuligheder inden for opbevaring.

Kähler bellino lågkrukker er endnu et godt design fra Kähler, er udført i mange farver.

Stort udvalg af Kähler boligudstyr i nutidens trends
Om du søger funktion eller dekoration, så kan et design af Kähler være et svar. Hos Kop K har vi både det Kähler-udstyr, der pynter og det, der kan lidt mere.

Kähler Candelina – smukke lysestager med et tvist af jul.
Skønne lysestager fra Kähler i et stilfuldt og smukt design, der passer ind i det moderne hjem. Inspireret af julen – velegnet til brug hele året rundt.

Kähler Cono – smukt og moderne design i naturskønne farver.
Stilfulde og flotte krukker, skåle og lysestager i fantastiske farver og elegant udformning - inspireret af den nordiske natur og en gåtur i skoven.

Unikaer opstår ved mødet mellem Kähler og Stine Goya
To af dansk designs absolut mest velrespekterede brands skaber sand udsmykningsmagi i Kählers Fiora-serie. Få fat i den unikke serie fra Stine Goya hos KopK

Flotte Kähler Globe lysestager – stort udvalg
Som stor Kähler fan vil Kähler Globe med garanti falde i din stilsmag. Lysestagen med den runde form vil skabe en hyggelig stemning i stuen.

Striberne fra Hammershøi-serien - indbegrebet af dansk design
Hammershøi-serien er en af de mest klassiske serier fra Kähler. Hos KopK finder du det bedste fra Hammershøi-serien, både det fine, smukke og det funktionelle

Kähler Illumina – lysestager til alle årstider. Pynt dem som du ønsker
Funktionelle lysestager i et smukt nordisk design. Kähler Illumina lysestager kan det hele. Køb dem her hos KopK og tilføj et moderne udtryk til din stue

Kähler Kaolin – de fineste produkter i et spændende materialemiks
Kählers Kaolin-serie består af enkle og funktionelle produkter, skabt i et smukt og nordisk design. Køb dem her hos KopK og tilføj elegance til dit hjem.



Få nyt liv i hjemmet med de unikke Love Song vaser fra Kähler.
De minimalistiske og moderne Love Song vaser fra Kähler giver din indretning et råt og flot look. Vaserne passer godt ind i hvilken som helst indretning

Kählers lysestager har spredt hygge i mere end 175 år
Introducer keramikkens kunst i dit hjem med nogle af de smukke, tidløse eller anderledes keramiske lysestager fra danske Kähler.

Kählers populære Mono-serie giver køkkenet nyt liv
Er det på tide at pifte dit liv op med nye farver og sjove former, så er Kählers populære Mono-serie med garanti noget for dig.

Nobilis kugler og træer bringer smukke vinternætter ind i hjemmet.
Til et moderne, elegant hjem hører en stilfuld juleudsmykning. I Nobili serien fås dekorative kugler og juletræer, som forvandler hjemmet til et vinterlandskab.

Omaggio serien er et ikonisk design og et must i det moderne hjem.
Kählers Omaggio serie tilbyder stilrent og råt design i form af de grov penslet keramik. Omaggio er det perfekte pyntegenstand til det moderne hjem.

Dæk dit middagsbord med det rå og unikke Ombria stel fra Kähler
Følg tidens trender og tendenser og indret hjemmet og spisebordet med rå og minimalistiske vaser og tallerkner fra Kählers Nordisk inspireret Ombria serie.

Køb fade, krukker og skåle fra Kählers mange fantastiske serier her.
Er du på udkig efter keramik fra Kähler, der skal tilføre dit hjem et fint nordisk udtryk? Se her - KopK har et stort udvalg af fine fade, krukker og skåle.

Vælg det fineste Kähler stel der passer perfekt ind hos dig
Hos KopK kan du vælge mellem mange af Kählers store favoritter – herunder serierne Hammershøi, Omaggio, Ursula, Baristo, Mano, Kaolin og Ombria.

Oplev de unikke og keramiske kunstværker fra Kähler Unico
Unico-serien er designet af Anders Arhøj, der med sine flotte glaseringer og smukke farvevalg har skabt unikke og moderne produkter. Se dem her hos KopK.

Kählers smukke Urbania-lyshuse lader hyggen brede sig i de danske hjem
De fine lyshuse fås i forskellige størrelser og variationer. Find de elegante keramiske Urbania-lyshuse fra Kähler her hos KopK.

Kählers flotte ure til væg og bord i et smukt design
Kähler har også styr på tiden. Køb et væg- eller bordur hos Kop K i det flotte, klassiske Kähler design. Urene fås i flere, rolige farver, som alle er skønne.

Se alle varer på www.kopk.dk