Suppler Kay Bojesen-aben med en hue til den kommende student

Klæd din Kay Bojesen-abe på til studentertiden

Studentertiden er en tid med både glæde, gaver og fest. Hvis du vil være på forkant med en god gaveidé til en kommende student, er studenterhuen til Kay Bojesen-aben altid et hit.

Se alt Kay Bojesen

Den famøse abe må siges at være én af de mest stilede, anerkendte og populære design, der er tilgængelige på markedet.Studenterhuen er siden da blevet det perfekte supplement til den oprindelige abefigur. Den er både sjov og dejlig at modtage som student efter den sidste eksamen og samtidigt værd at have på hylden fremover.

Trædyr fra Kay Bojesen

Der er mange, der i forvejen vælger at udstille sin egen studenterhue i de efterfølgende år. På grund af dens hvide farve og de mange forskellige fester og fejringer, er den dog ikke altid lige så køn at kigge på med tiden. Med Kay Bojesen-abens studenterhue kan man i stedet for have et fint og stilet minde på hylden resten af livet.

Tilpas studenterhuen til den specifikke student

Der er ikke meget ved at give en rød hue til en student, der i virkeligheden modtager en blå. Derfor kan du tilpasse abens studenterhue til den specifikke student og dermed selv vælge, om huen skal være blå eller rød. Derudover er det muligt at anskaffe sig produktet i flere forskellige størrelser.

Hos KopK kan du vælge blandt et stort udvalg af de fantasifulde og klassiske designs

Såfremt huen skal akkompagnere den lille abe, kan du således vælge den lille hue, og det samme er tilfældet med aben af mellem størrelse. Det er derfor i princippet ganske enkelt at udvælge den rette gave.