Tæl ned til jul med den smukkeste Georg Jensen adventsstage

Tæl ned til jul med den smukkeste Georg Jensen adventsstage


Levende lys er obligatorisk i de danske hjem, når julemåneden melder sig og der skal skabes masser af hygge i boligen. Adventsstagen er perfekt til netop at skabe hygge, samtidig med at vi tæller ned til jul.

Med denne smukke Georg Jensen adventsstage får du elegant julepynt i det mest eksklusive danske design. Adventsstagen har naturligvis plads til fire kronelys og er fremstillet af rustfrit stål og forgyldt med 24 karat guld. Det eksklusive design er inspireret af den traditionelle skandinaviske julekrans og den refererer dermed til indbegrebet af dansk julehygge når det er bedst. Du kan derfor roligt tænde et lys i den fine adventsstage hver søndag frem til jul.

Se alt Georg Jensen

Uendeligt klassisk design


Når det kommer til luksuriøse designprodukter er Georg Jensen blandt Danmarks førende producenter, der for længst har vundet indpas på den internationale designscene. Med deres smukke skandinaviske designs og altid høje kvalitet har Georg Jensen opnået stor international anerkendelse og adventsstagen her er ingen undtagelse.

Den smukke adventsstage er designet af Maria Berntsen, der også står bag blandt andet Holmegaards One Lampe og Rosendahls ”Design with Light” lanterner. I samarbejde med Georg Jensen har hun skabt det, der i dag karakteriseres som en ægte designklassiker.

Adventsstagen er sammensat af forgyldte snore, der med reference til uendelighedsstegnet, vikles ind og ud af hinanden. Med dette produkt fra Georg Jensen er du sikker på at tilføje et eksklusivt designstatement til dit julepyntede hjem.