Byd julen velkommen med en juleuro

Byd julen velkommen med en juleuro

Juleuro. Mange forbinder måske en uro med noget, som normal hænger i et børneværelse. Men faktisk er en uro et gammelt designmæssigt koncept, som ikke kun inkluderer de sjove og farverige produkter til børn, men som også inkluderer elegante designs i høj kvalitet. For eksempel gør firmaer som Georg Jensen sig rigtig meget i juleuroer. En anden nævneværdig designer som også gør brug af juleuroen er Jette Frølich.

En juleuro minder på mange måder om andre former for julepynt. Varianterne fra Georg Jensen og Jette Frølich markerer sig ved deres enkle elegance og lækre design. Men forskellen på et almindeligt stykke pynt og en uro er, at uroen giver en mere 3D-lignende effekt. Den kan nemlig snurre rundt om sig selv, og skaber derfor både bevægelse og dybde.

Se alt julepynt

Pift dit juletræ op med en juleuro

Nogle vil måske spørge sig selv, hvordan man så skal bruge en af disse smukke og unikke juleuroer. Men svaret er egentlig det samme som med andet julepynt. En uro kan fungere godt i løbet af december som en del af pynten i huset, og når juleaftens dag oprinder, kan den komme på juletræer og glimte om kap med stjernen på toppen.

En juleuro kan altså bruges til mange forskellige formål, og med dens diskrete men smukke design vil den pynte i alle hjemmets rum. Uroerne kan fås i forskellige design i både guld og sølv, og med forskellige motiver i juletema.