Vær kreativ med Georg Jensen Season lysestagen

Vær kreativ med Georg Jensen Season lysestagen


Season lysestagen fra Georg Jensen er en ægte klassiker in the making. Lysestagen er nemlig kendetegnet ved et design, som er både enkelt og smukt. Slanke bløde linjer i blankt rustfrit stål danner den perfekte holder for levende lys, og kan således både pynte i hjemmet og lyse det op. Men derudover, så er Season lysestagen også oplagt i forbindelse med årstidsbaseret pynt. Stagen er nemlig lavet således, at man nemt kan sno forskellige former for blomster, blade og andre ting fra naturen om dem.

Se alt Georg Jensen


Man kan også nemt være kreativ med bånd, glimmer og figurer. Kun fantasien sætter grænser. Det virkelig smarte ved Season lysestagen fra Georg Jensen er således, at den kan tjene flere forskellige funktioner alt efter behov og lyst. Her er man ikke nødt til både at købe en lysestage og en adventskrans – tværtimod kan man bruge dette produkt til begge dele. Herudover har Season stagen fordelen af, at være designet og produceret af et af de absolut førende designfirmaer i Danmark. Designeren og firmaet der borger derfor for dens funktionalitet og dens kvalitet.

Lad Season stagen være fast inventar


Det fantastiske ved denne lysestage er således, at den kan stå som en fast bestanddel af et rum, og alligevel skifte udtryk og udseende efterhånden som årstiderne skifter. Således kan den udgøre en stabilt, men alligevel foranderlig, del af hjemmet, og på den måde blive en integreret del af det og dets æstetiske udtryk. Se også alle fyrfadsstager.