Kaj Bojesen studenterhuer

Denne række af studenterhuer passer perfekt til den ikoniske abe i træ fra den endnu mere ikoniske designer Kay Bojesen. Kay Bojesens figurer i træ har været populære i de danske hjem i mange, mange år. En af de helt særlige ting ved disse produkter er, at de appellerer til mennesker af alle aldersgrupper. Således kan man finde for eksempel aben hos både pensionister, midaldrende par, unge studerende eller helt unge børn og teenagere. Det simple, men smukke design er nemlig universelt og rammer bredt.

Køb alt i Kay Bojesen

Og netop de unge er dem, som denne serie af studenterhuer fra Kay Bojesen sigter efter. Mere præcist dem, som lige er blevet studenter, samt deres nærmeste familie. Det er nemlig meget charmerende at give en abe med tilhørende studenterhue, når en søn, datter, niece, nevø eller barnebarn bliver færdig med en gymnasial uddannelse.

De fine studenterhuer i træ behøver dog ikke at være en gave. Har man som forælder en Kay Bojesen abe hængende, så er det sjovt at give den en studenterhue på, når barnets klasse kommer forbi til studenterkørsel eller familie og venner kigger forbi til studenterfest.

Huer til alle typer af studenter

”En studenterhue den skal være…” lyder en gammelkendte remse, men sådan diskrimineres der ikke hos Kay Bojesen. Her kan de fine huer nemlig fås i både blå og rød, og både til den lille og store størrelse af abe. På den måde kan man pynte sin brugskunst med den helt rigtige hue-type.