Bitz glas til enhver bolig

Bitz glas til enhver bolig

Christian Bitz har en fortid indenfor en inden for mange forskellige erhverv. Heriblandt ernæringsekspert og forfatter. På det sidste er han også begyndt at gøre sig indenfor design i form af tallerkener såvel som glas og skåle.

Man vil opleve stor variation i, hvordan tingene fra Bitz er designet. Nogle ting vil man opleve at være mere specielle, mens man kan kigge mod Bitz glas og se et klassisk dansk design. Her er der nemlig tale om det minimalistiske og rene udtryk, som er særligt karakteristisk for mange danske hjem.

Alle glas fra Bitz her

Glassene er utrolig elegante, og dette gælder vandglas såvel som vinglas. Derudover gør den simple stil det muligt at kombinere glassene med anden service, og passer derfor også til alle typer af selskaber.

Det er derfor nogle utrolig alsidige glas som klæder alle skandinaviske hjem. Derudover kan man også få karafler til, så man får et fuldendt sæt – og dermed også en pæn og sammenhængende bordopdækning.

Dog vil man samtidig også opleve, at det er muligt at få Bitz glas, der skiller sig lidt ud. Der er nemlig lavet glas, der har den klassiske og minimalistiske form, men som til gengæld fås i forskellige farver i alt fra blå til rosa.

Glasser er fortsat simpelt, men giver blot lidt mere liv og spænding. Glassene er lavet af krystalklart glas, der er af høj kvalitet, og som derfor tåler opvaskemaskine, hvilket gør dem ekstra gode, når de skal bruges i hverdagen.