Opbevaringsglas fra Bitz skåner miljøet og pynter i køkkenet

Opbevaringsglas fra Bitz skåner miljøet og pynter i køkkenet

Opbevaringsglas er et fænomen som er i rivende fremgang rundt omkring i de danske køkkener, og det er der to primære grunde til. Den første grund er rent æstetisk; opbevaringsglas er nemlig langt smukkere at se på end plasticposer eller plastikbokse.

Opbevaringsglas fra Bitz

De er også sjovere at have med som madkasse end de brugte plasticmodeller eller slaskede plastikposer, som lander i mange menneskers tasker hver morgen. For det andet, så er brugen af opbevaringsglas med til at eliminere plastiskspild, og dette er noget, der er godt for miljøet.

Disse glas kan nemlig bruges igen og igen, og så er de langt mere forgængelige. Desuden betyder materialet, glas, at der ikke er risiko for skadelige kemikalier og tilsætningsstoffer, som siver ud i maden under opbevaring.

Vælg opbevaringsglas fra Bitz

Bitz er et godt valg, når det kommer til opbevaringsglas. Disse glas kan nemlig prale af et simpelt design, stor funktionalitet og en bred vifte af valgmuligheder inden for størrelse og facon.

Glassene fås i mange forskellige designs. Der er de klassiske ”krukke-modeller”, hvor låget ligeledes er af glas og sidder fast med hængsel. Men der er også ”gelé-modellerne”, hvor opbevaringsglasset lukkes med et fladt låg lavet af hård gelé.

Og sidst, men ikke mindst, kan man fra Bitz også få en fin patentflaske, som kan rumme op til en liter væske. Kvaliteten er altid høj hos Bitz, og man kan derfor være sikker på, at opbevaringsglassene holder tæt og holder længe.