Bitz tallerkener til enhver lejlighed

Bitz tallerkener til enhver lejlighed


Med vores store udvalg af Bitz tallerkener vil det være nemt for dig at finde den helt rigtige til dit hjem. Alt efter hvad du skal spise, er det rart at have en tallerken, der passer til. Når du spiser suppe eller noget andet flydende, er det selvfølgelig vigtigt, at du har en dyb tallerken eller en skål til at gøre det af.Men også i forhold til andre madretter kan det være rart at have en tallerken, der er lavet specielt til det. Når du spiser tapas, giver det en særlig nydelse, at du kan anrette din mad flot på en aflang tallerken, inden du spiser den.

Se alle produkter fra Bitz


Når du spiser frokost eller morgenmad, er det rart med en mindre tallerken, der passer til dine madder. Når du spiser aftensmad, kan du bruge en stor tallerken, der giver dig mulighed for at tage en større portion. Tallerkenerne er lavet i flere forskellige former for materialer. De mest kendte fra Bitz’ serie er tallerkenerne i stentøj. Hver tallerken er unik, hvilket giver et flot og rustikt look til dit bord.

Derudover er de meget nemme at bruge, når du skal lave mad, da de både kan klare at komme i ovnen og i mikroovnen. Når du skal gøre dem rene, kan du nemt sætte dem i opvaskemaskinen. Derudover kan du også i Bitz’ kollektionen finde tallerkener, der er lavet i klassisk hvidt porcelæn. Igen er de tænkt lige så meget over design som funktion, da også disse tallerkener både kan maskinopvaskes og opvarmes i ovn og mikroovn.