Pynt hjemmet med Rosendahls Træfigurer

Pynt hjemmet med Rosendahls Træfigurer

De fleste af os danskere har efterhånden et godt kendskab til Kay Bojesens unikke og fantasifulde træfigurer. Og mange af os har også en eller flere af figurerne til at pynte i hjemmet.

Se ALLE Kay Bojesen dyr her!

Rosendahl har siden 1991 været producent af vores elskede Kay Bojesen figurer. Rosendahl har i flere årtier været forbundet med stilrent og funktionelt design, og derfor er der mange danskere, som har nydt stor glæde af, at Rosendahl har valgt at videreføre Kay Bojesens unikke design og produktion af trækdyr. Kay Bojesens gamle tegninger og design af figurerne har Rosendahl givet nyt liv, ved at lave en ny lancering af træfigurerne.

De har formået at få genskabt Kay Bojesens personlige og unikke præg på figurerne.

Genskabelse af Kay Bojesens fantasifulde univers

Rosendahl tilbyder unikke træfigurer til pynt og leg i klassisk dansk design. Kay Bojesen er skaberen af talrige design klassikere. Lige fra de farverige turtelduerne til den meget populære træ abe.

Kay Bojesens ikoniske figurer er elsket af børn såvel som voksne i hele verden. Dette skyldes specielt produkternes tidløse klassiske design og den høje kvalitet, som produkterne skabes i. De elskede Kay Bojesen figurer kan følge os igennem hele livet.

Figurerne vil være en kær ven som flittigt benyttes til leg i børneværelset og senere vil være en ikonisk pyntegenstand i den moderne stue. Kay Bojesens fantasi træfigurer egner sig perfekt som gaveideer til alle de stor såvel som små begivenheder. En suveræn gave til små og store.