Georg Jensen tilbyder julepynt i tidløst og moderne design

Pynt hjemmet med Georg Jensens smukke og tidløse design.

Gør noget ekstra ud af borddækningen til juletid med Georg Jensens populære Højtider produkter.

Mange kender nok Georg Jensen Julekollektion på de klassiske Lyseholdere til juletræet.

Disse Lyseholdere er gennem de seneste par år blevet til ikoniske samleobjekter for mange mennesker. Perfekte til mandelgave eller værtindegave. Georg Jensen Topstjerne kender mange nok også, den elegante julestjerne som er lavet af messing forgyldt med 24 kt guld vil pryde ethvert juletræ, og er allerede af finde I mange danske hjem. Det samme er de flotte juleuroer og enkle klassiske lysestager der kan bruges til adventslys for et smagfuldt udtryk.

Se alt Georg Jensen


Køb en juleuro til den søde juletid!
December måned nærmer sig og du skal gøre hjemmet klar til julen. Men mangler der ikke noget? Jo du mangler en juleuro. Her kan du få en god pris på en juleuro!

Udsøgt julepynt fra Georg Jensen - den prægtigste julepynt
Få det bedste indenfor julepynt med Georg Jensens kollektioner. Med smukt design giver smykkerne julen den ekstra højtidelighed, som den fortjener.

Den helt rigtige julestemning med Georg Jensen adventsstage
Vil du sparke julen i gang på den helt rigtige måde? Så invester i en adventsstage fra Georg Jensen. Her får du hygge og moderigtigt design på samme tid.

Den smukke, tidløse Season lysestage fra Georg Jensen
Season lysestagen har en smuk, svævende og elegant form, der er så enkel og behagelig at se på, at den kan stå alene eller udsmykkes efter årstidernes skifte.

Se her: Fin topstjerne forgyldt med 24 karat guld fra Georg Jensen
Køb den smukke klassiker og skab den perfekte julestemning, når familien samles til årets bedste aften. Find stjernen her hos KopK.

Køb en guldbelagt Georg Jensen Harmony lysestage her!
Med en guldbelagt Georg Jensen Harmony lysestage får du vejens flotteste hjem. Du finder et godt tilbud på denne elegante lysestage lige her. Så kom og kig!