En Kay Bojesen Trommeslager til din samling | Køb HER

Der er mange figurer, som man forbinder med Kay Bojesen og hans design. Én af de mere legendariske er trommeslageren, der med sin røde og hvide jakke, lyseblå bukser og store, sorte hue leder tankerne hen på Amalienborg og de flotte soldater, der vogter over slottet og Dronning Margrethe til daglig. Han har selvfølgelig også en tromme og trommestikkere i hænderne, så han er klar til at slå tonen an, når der skal marcheres.

Se alle træfigurer

Med hans mange farver er han en af de mere farverige af Kay Bojesens træfigurer, hvor mange af de mere klassiske kun har brune farver i den ene eller anden nuance. Men farverne gør ham også speciel, og derfor bør trommeslageren også stå i en hver samling af figurer.

Mulighed for leg


Trommeslageren er 22,5 centimeter høj, og kan derfor, ligesom flere af de andre figurer, være ideel til leg for børn i alle aldre. Dog skal man lige være opmærksom på, at han har trommestikker og flere dele, som kan knække af, hvilket stiller ham i modsætning til de andre figurer, som oftest er meget simple i opbygningen. Men om ikke andet kan børn i alle aldre forestille sig, hvor han kommer fra, og hvem han er.

Skal der være mulighed for ekstra meget leg, kan man få forskellige garder-figurer, så man har mulighed for at bygge en hel garde op med trommeslageren, soldaten med gevær og fanebæreren med Dannebrog.