Kähler Fiora produkterne bryder den monotone stil

Kähler Fiora produkterne bryder den monotone stil

Har man brugt uger, måneder eller år på at skabe en perfekt og ensartet stil gennem hele ens hjem, kan man hurtigt finde denne lidt kedelig, når først man kigger på de samme ting hver eneste dag.

Kähler Fiora vaser, krukker, fade og opsatser kan være dén ting, der bryder ens til tider lidt monotone stilart ved at tilføje et farvestrejf eller et sjovt og spændende mønster. Uanset om man er til sort eller pink kan man nemt finde noget, der falder i ens smag og som vil passe ind i ens hjem.

Se alt Kähler

Kähler Fiora er perfekte som gaveideer til husmoderen, der har alt
Det er ikke nogen hemmelighed at Kähler i flere år har stået højt på ønskelisten fra de danske husmødre, der ønsker smukke og unikke pyntegenstande i både stue, køkken, gang og endda badeværelse. Det kan derfor være en god idé at bruge disse Kähler Fiora som gaver i forbindelse med fødselsdage, højtider og mærkedage, da man altid kan finde en god grund til at give disse keramiske, men brugbare, pyntegenstande i gave til en man holder af.

Husk:
Det er vigtigt, at man husker på, at disse vaser, krukker, fade og opsatser ikke tåler opvaskemaskine og skal tørre med bunden i vejret efter opvask, derudover anbefales det, at man sørger for at holde bunden på f.eks. vaserne tørre, da de ellers kan lave grimme mærker på de overflader de står på. Priserne varierer og passer til enhver pengepung og gavebudget.