Innovative og smarte køkkenredskaber fra Brix Design

Innovative køkkenredskaber i flot og smart design samt god kvalitet fra Brix Design. Ganske enkelt fantastiske og praktiske hjælpere i en travl hverdag.

Brix Design er en familieejet dansk virksomhed, med base i Stege på Møn. De står bag en lang række innovative redskaber og produkter der gør hverdagen nemmere.

Prisvindende danske køkkenredskaber


Brix står bag den populære og effektive JarKey, der er verdens bedste lågåbner. Brug den for eksempel til at åbne skruelåg på syltetøjsglas, syltede agurker og lignende. JarKey fungerer ved at løfte låget så trykket i glasset forsvinder, hvorefter det er nemt at skrue låget af. Derudover finder du hos KopK et nøje udvalgt sortiment af Brix Designs innovative produkter som du ikke kan undvære i hverdagen. Tag for eksempel det professionelle Chef’s Mandolinjern der gør, at du kan lave de lækreste salater, OXO Ananas Slicer, den Ergonomiske Brødkniv og de funky WaterTracker drikkedunke med måleenhed der gør at du kan holde øje med hvor meget vand du drikker.

Smart, innovativ og alsidig køkkenhjælp fra Brix Design.


Ergonomisk korrekte redskaber til hverdagens store og små udfordringer i blandt andet køkkenet. Skønt dansk design, god kvalitet og til fornuftige priser.

Køb dit køkkenudstyr fra GastroMax og oplev en bedre kvalitet


Få producenter på markedet leverer lige så holdbart og funktionelt køkkenudstyr som GastroMax. Her får man virkelig en ekstra madlavningsoplevelse for pengene.

Smarte og praktiske køkkenredskaber fra Brix Design OXO