Funktionelt nordisk design fra Jacob Jensen

Med sit flotte udvalg af ure, vejrstationer, dørklokker og køkkenmaskiner er Jacob Jensen en ægte nordisk designer med fokus på de rene linjer, gode materialer og gode muligheder for at føre praktikken helt ind i hjemmet og køkkenet. Hos dette firma har du både mulighed for at skaffe de helt lavpraktiske ting til huset, men også for at forkæle dig selv eller en kær med et flot armbåndsur eller måske en smart elektronisk p-skive.

Jacob Jensen hjælper dig med at holde styr på tiden

En af de ting, som Jacob Jensen nok er mest kendt for, er ure af alle slags. Således inkluderer vores udvalg af produkter fra denne designer her hos KopK da også et bredt udvalg af netop disse ure. Vælger du et ur fra Jacob Jensen, så kan du få lidt af det hele – for eksempel et lækkert armbåndsur med en flot, minimalistisk urskive, et ur til væggen eller et vækkeur til sengebordet. Alle ure er kendetegnet ved udnyttelsen af den nyeste teknologi og tiltalende rene linjer.
Jacob Jensen holder hjemmet kørende

En ringeklokke, en elektronisk p-skive eller en brødrister. Det er ikke ting man tænker over at man behøver, før man pludselig mangler dem. Heldigvis tilbyder Jacob Jensen udgaver af disse produkter, som både er flotte at se på og nemme at bruge. Således kan det pludselig blive både sjovt og æstetisk at have en højtaler til en ringeklokke stående, hvis man vælger en fra denne designer.