Jamie Oliver

Der er næppe nogle, der endnu ikke er bekendt med den engelske TV-kok Jamie Oliver. Selvom han først og fremmest blev kendt for at stå og røre i kødgryderne, mens han diskede op med friske grøntsager og nemme hverdagsmåltider, er briten også kendt for sine utallige kogebøger og køkkenredskaber, som bliver designet, markedsført og solgt i hans eget navn. Vi er derfor stolte over at kunne præsentere Jamie Olivers køkkenudstyr her i vores sortiment.

Jamie Olivers produkter udmærker sig ved at være lette at anvende og oftest i prisklasser, hvor alle kan være med. Udstyret er prisvenligt og brugervenligt. I udvalget fra Jamie Oliver finder du alle de mest nødvendige redskaber, enhver madlavningselsker bør have i køkkenets kabinetter, så du behøver ikke ødelægge sparegrisen for at lave mad som en ægte TV-kok.

Udvalget tæller alt fra potter, pander, gryder, bageforme, skærebræt og knive. Senest er der også blevet udvidet til keramiske saltkar, fade og pastamaskiner til dem, der gerne vil tage madlavningen til det næste niveau. Alle, store som små og erfarne som uerfarne, kan altså være med når der kokkereres med Jamie Olivers køkkenudstyr. Han har også sin egne serie, som er henvendt til de bageglade. Desuden har TV-kokken lavet en serie af pander med pande-giganten Tefal, som de fleste allerede kender.

Køkkenudstyret fra Jamie Oliver er ikke blot fantastiske i dit eget hjem, men udgør også en funktionel gaveidé til teenageren der flytter hjemmefra for første gang, eller manden, som du vil give et kærligt hint om, at han gerne måtte tilbringe mere tid i køkkenet.