Hyg dig i køkkenet med Blomsterberg

Hyg dig i køkkenet med Blomsterberg


Mette Blomsterberg er en dygtig konditor, som vi kender fra diverse tv-udsendelser og bagekonkurrencer. Men nu har hun også kastet sig over hvervet som designer i forbindelse med denne serie af ting til køkkenet, og dette er hun sluppet yderst heldigt af sted med. Faktisk er designserien fra Blomsterberg kendetegnet ved både flot og unikt design, funktionalitet og ikke mindst høj kvalitet på alle de brugte materialer.

Serien af produkter fra Blomsterberg præsenterer en bred vift af forskellige køkkenting; tjek for eksempel chokoladeformene i silikone, de dråbeformede fade, kagegaflerne, gryderne eller målekanderne ud. Udvalget er stort, og det indbefatter i høj grad meget af det udstyr, som vi normalt finder i køkkenet. Forskellen på produkterne fra Blomsterberg og de gængse køkkenting er, at varerne fra denne designer ikke kun er praktiske, men også er elegante at se på.

Se alt Mette Blomsterberg


Udstyr til de madglade udviklet af en professionel


I modsætning til mange andre designere, så har Mette Blomsterberg en kæmpe fordel med hensyn til hendes produkter. Hun har nemlig selv en baggrund fra køkkenmiljøet, og hun ved derfor bedre end nogen andre hvad der er vigtigt og hvad man som amatørkok eller madentusiast har brug for.

Mange års erfaring med kager, komfurer, ovne og madlavning har nemlig givet hende det ideelle udgangspunkt for at produktudvikle noget, som vil tiltale de fleste. Dette betyder at der dannes en perfekt ligevægt imellem æstetik og funktionalitet, og det er noget, som virkelig batter i forhold til kvaliteten af tingene fra Blomsterberg-serien.