Unikke Bitz æggebæger

Unikke Bitz æggebæger

Bitx æggebæger. Når du har tid, er det lækkert at koge æg om morgenen og sidde og nyde dem. Til en god frokost er det også lækkert med et kogt æg. Til dit kogte æg har du brug for et æggebæger.

Bitz æggebæger | Lige her!

De simple og enkle æggebægre fra Bitz er meget populære. De er lige til at sætte ægget op i og passer godt inde i mange forskellige former for hjem. Æggebægrene er lavet i stentøj, der er velegnet til at holde på varmen. Dit æg vil derfor kunne holde sig varmt i længere tid.

Samtidig er stentøjet nemt at rengøre, når du har spist, da du bare kan komme det i opvaskemaskinen. Alle æggebægrene fra Bitz er unikke. De skrammer og ridser, der er på dem, er det altså meningen, at der skal være. De er med til at give æggebægrene deres karakteristiske look.

Maden skal være en hyggelig fælles oplevelse

Det er kostvejlederen Christian Bitz, der står bag mærket. Han er kendt fra TV og som forfatter for at opfordre danskerne til at tænke over, hvordan de spiser. Med sin serie af service har det været vigtigt for ham at lægge op til nogle hyggelige oplevelser over maden.

Du kan vælge at have et helt servicesæt fra Christian Bitz. Du kan også bare have æggebægre nok til din familie, så I kan få jer et hårdkogt, blødkogt eller smilende æg, når I trænger til det. Du køber de fem centimeter høje æggebæger enkeltvis, så du nemt kan få det antal, som du skal bruge.

Se Krups æggekoger her