Pynt op til jul med Kähler Nobili

Pynt op til jul med Kähler Nobili


Med Nobili-serien fra Kähler kan du nu pynte op til jul med eksklusivt og moderne julepynt, der på trods af sit minimalistiske design vil vække dine gæsters interesse.Danske Kähler har gennem de seneste 150 år leveret stribevis af smukke keramik-serier af højeste kvalitet og den fantastiske Nobili-serie er endnu et af danske Kählers mange mesterværker.

Se alt fra Kähler

Nobili-produkterne er perfekte til dig, der elsker nordisk design, men samtidig elsker jul og de traditioner der hører sig til. Serien består af lysestager med form som et kegleformet juletræ eller en snebold og smukke julekugler og vinduesophæng. Produkterne er keramisk fremstillede med fin glaseret overflade og de afdæmpede farver gør, at Nobili-serien kan passe ind i ethvert julepyntet hjem, uden det bliver for meget.

Nobili-serien er julens hyggeligste pynt

De flotte lysestager fra Kahler Nobili er beklædt med små håndskårede huller i overfalden. Hullerne giver et utrolig hyggeligt lys, der leder tankerne hen på et traditionelt grantræ med levende lys på. På den måde skabes en tydelig reference til årets hyggeligste aften, hvor vi hygger med vores nærmeste og den hyggelige belysningen skaber en perfekt julestemning på de mørke og kolde aftner. Vinduesophængene og julekuglerne er ligeledes fremstillet i keramik og er overtrukket med en tynd og fin hvid glasur.

De pynter fint i vinduerne eller på træet og skaber et smukt minimalistisk touch til din julepyntning. Der er ingen tvivl om, at Kählers Nobili-serie er julens hyggeligste pynt og produkterne vil klæde ethvert julepyntet hjem.