Kähler Omaggio og de karakteristiske striber

Kähler Omaggio og de karakteristiske striber


Kähler Omaggio har for længst vundet en plads i designelskeres hjerter. Serien er kendt for sine karakteristiske rå og brede striber, der pryder de mange flotte produkter. Ditte Reckweg og Jelena Shou Nordentoft, der også står bag interiør-paradiset Stilleben, har designet Omaggio-serien i samarbejde med Kähler. Og de har udviklet et ægte tilløbsstykke af nordisk design med flotte detaljer. Omaggio-serien er nok allermest kendt for sine stribede vaser, der med sine bløde former og flotte striber i forskellige farver, kan pynte i enhver boligindretning.

Se alt Kähler

Vaserne fås i flere forskellige størrelser, der både kan placeres direkte på gulvet, på bordet, hylder eller i vindueskarmen. Derfor kan du sagtens opbevare dine små og store blomsterbuketter i de fineste vaser fra Kähler Omaggio. Derudover omfatter serien også fade, lysestager til både kronelys og fyrfadslys, en sukkerskål og en smørboks, tallerkner, opbevaringskrukker, tekander, stempelkander, mælkekander, termokrus, jule-/dekorationskugler og mere til. Alle med Omaggios horisontale striber. Der er således ingen grænser for, hvordan du kan til tilføje Omaggios flotte striber som en del af din indretning.

Klassik keramik og høj kvalitet


Den klassiske keramik fra Kähler er populær i både danske og udenlandske hjem. Gennem de seneste 150 år har danske Kähler produceret stribevis af keramiske serier, der kendetegnes ved høj kvalitet, keramisk eksklusivitet og nordisk charme. Omaggio-serien er blandt Kählers mest populære serier og serien karakteriseres af de bløde former og karakteristiske striber, der giver produkterne et minimalistisk og moderne nordisk udtryk. De mange stribede produkter sikrer dig høj kvalitet, rå horisontale striber og inspirerende nordisk design.