Med et Kähler stel er du garanteret sjæl og historie hele vejen rundt om bordet!

Med et Kähler stel er du garanteret sjæl og historie hele vejen rundt om bordet!
Kähler stel. Kählers logo, ”HAK”, blev designet af den kunstner, som til dato har været længst tid tilknyttet Kähler: Svend Hammershøi. HAK står for Herman. A. Kähler, som var søn af Herman J. Kähler, der i 1839 grundlagde Kähler i Næsted. At Hammershøi fik lov til at designe Kählers logo, er med til at sige noget om hans betydning for virksomheden. Stel serien Hammershøi er således også inspireret af nogle af Hammerhøis design fra dengang han arbejdede for Kähler i starten af 1900-tallet.

Se alt Kähler

Denne serie er præget af simple, afrundede former og fine riller, som tilføjer designet detalje og kant. Her på siden kan du få stellet i flere flotte, dybe farver. Er du til det lidt sjovere, skæve og farverige, så er stellene Ursula og Mano lige noget for dig. Der er knald på farverne, og formerne er anderledes end hvad vi typisk ser i service. Er du kaffeelsker, så har vi selvfølgelig også de fine og praktiske Baristo-kopper.

Kählers klassiske stel


Omaggio-stellet er ikke til at komme udenom! Omaggio er, med sine fine, farvede striber, ét af de mest kendte Kähler designs. Særligt vasen har fået meget opmærksomhed – ja, næsten stjålet opmærksomheden fra resten af serien helt! Hvilket er synd, da hele serien er lige så skøn som vasen. Er du mere til det stilrene og minimalistiske, så har vi også stelserien Kaolin.

Kaolin fås kun i hvid, netop fordi designeren er gået efter det rene, lette, elegante look. Især skålene har fine detaljer, idet de tæt ved toppen er snævret lidt ind, for så at gå lidt ekstra ud igen – en detalje, som både er praktisk og fin. Det er ren eksklusiv, nordisk minimalisme, som virkelig lader dine retter stå skarpt frem.