Kähler Unit gør opbevaring til en dyd – ikke en straf

Kähler Unit gør opbevaring til en dyd – ikke en straf


Tager man et kig rundt i mange af de danske hjem, vil man finde småmønter, nøgler, hårnåle og andre småting, der ligger og flyder på alle overflader i hele huset. Dette kan dog undgås med nogle af produkterne fra Kähler Unit, der gør opbevaring til en leg og ikke en straf. Især mange mænd og kvinder hader at rydde op, da man ikke ønsker store klodsede firkantede kasser, der langsomt begynder at dominere ens hjem – Kähler har dog fundet den gyldne middelvej med deres smukke opbevaringskrukker i forskellige størrelser.

Se alt Kähler

Pift husets rum op med smukke opbevaringskrukker fra Kähler Unit


Disse smukke opbevaringskrukker findes ikke alene i forskellige farvenuancer, men også i flere forskellige størrelser, hvilket gør at man med disse kan skabe en rød tråd gennem hele ens hjem, hvilket derfor er dobbelt funktionelt, da man både optimere ens stil og samtidig skaffer rodet af vejen.

Opbevaringskrukkerne fra Kähler Unit er unikke og enkle i deres design med et simpelt, men smukt, låg af træ, der gemmer rodet væk således at ens rum altid står knivskarpt. Disse er ideelle som gaver til kvinder, og mænd med sans for indretning, da det oftest er hér man finder stor brug af produkterne, der kan bruges til forskellige ting. Krukkerne fås i størrelser fra 6 cm. til 11,5 cm. i højden, hvilket gør at man kan placere disse overalt i ens hjem, uanset om der er tale om soveværelset, badeværelset, entreen, stuen eller køkkenet.