Masser af hygge med Urbania-lyshuse fra Kähler

Masser af hygge med Urbania-lyshuse fra Kähler


Urbania lyshuse. Kählers Urbania-serie består af en lang række forskellige keramiske lyshuse i forskellige størrelser og udformninger. Du kan blandt andet få både et pakhus eller et atelier og med de mange forskellige lyshuse nyfortolkes og afspejles det moderne byrum.

Se alt Kähler

De forskellige huse fås i forskellige størrelser, hvoraf de store modeller kan placeres direkte på gulvet, mens de mindre modeller fint kan placeres alene eller i fællesskab på for eksempel sofabordet eller i vindueskarmen. Nogle af husene er ligeledes produceret til udendørs brug. Det enkle og stilrene design gør, at husene passer ind i enhver boligindretning og tilfører et smukt, hyggeligt og moderne udtryk til boligen.

Lyshuse fra Kähler er et sikkert valg


Gennem de seneste 150 år har danske Kähler skabt moderne keramik af høj kvalitet. Kähler er kendetegnet ved deres smukke nordiske design, der anerkendes på internationalt niveau og i dag findes i de fleste danske hjem. Med produkter fra Kähler er du sikker på at indrette din bolig med stil i eksklusive og moderne designs. Urbania-lyshusene er absolut ingen undtagelse og du kan med fordel inddrage dem i din boligindretning, når der skal tilføjes et moderne udtryk.

Husenes design er inspireret af de traditionelle jule-lyshuse, der de seneste mange år har prydet de fleste danske hjem ved juletid. Kählers nyfortolkning kan til gengæld bruges året rundt og de små vinduer sørger for et perfekt hyggelys på mørke aftner.