Med Ursula-serien har Kähler skabt endnu en klassiker

Med Ursula-serien har Kähler skabt endnu en klassiker


Ursula serie. Danske Kähler har i samarbejde med den danske keramiker og designer Ursula Munch-Petersen udviklet den fine Ursula-serie. Ursula Munch-Petersen har modtaget både national og international anerkendelse for sit talent og hendes keramiske mesterværker vises i dag frem på flere museer på verdensplan og netop derfor vides, at Ursula-serien er endnu et keramisk tilløbsstykke fra Kähler.

Se alt Kähler

Ursula-serien kendetegnes ved sine bløde, ovale former, der adskiller sig fra klassiske og typiske porcelænsstel. Derfor er Ursula-stellet endnu én af Kählers mange elskede serier, der har vundet indpas i mange danske, såvel som udenlandske hjem. Det smukke design giver boligindretningen et elegant og nordisk udtryk og er medvirkende til at skabe maksimal hyggestemning, når aftenkaffen serveres.

Unikt og farverigt design


Med et Ursula-stel fra Kähler kan du skabe masser af hygge med et moderne nordisk design. Stellet består primært af kopper, kander, tallerkner eller skåle, så variationerne er ikke mange i forhold til de mange andre Kähler-serier. Til gengæld findes steldelene i smukke farver – herunder gul, grøn, hvid, blå eller grå og du har derfor mulighed for, at skabe dit helt eget personlige stel i lige den farvekombination du ønsker.

De karakteristiske ovale former er et helt unikt design, der ikke er set før i keramikkens univers. Netop derfor skiller Ursula-serien sig ud fra de traditionelle stel, der findes i hjemmet og netop derfor er Ursula Munch-Petersens design opsigtsvækkende på et veldækket bord. Den unikke serie er – ligesom Kählers andre serier – udformet i produkter af højeste kvalitet.