Udvid dit køkkeninventar med disse lækre skåle fra Bitz

Udvid dit køkkeninventar med disse lækre skåle fra Bitz

Skåle fra Bitz. Her ser du et overblik over vores store udvalg af skåle fra designeren Bitz. Skåle inkluderer ikke kun de klassiske, runde modeller til suppe, is og salat, men også en række anderledes og mere diverse produkter.

Køb Bitz skåle | Lige her!

For eksempel tilbyder Bitz også et multisæt med skål og medfølgende salatbestik, en smuk og enkel vinkøler til den gode hvidvin, en smart, genbrugelig isterningebakke til fryseren og et snacksæt med plads til forskellige små serveringer.

Begrebet skål er altså bredt, når det kommer til Bitz. Bitz produkter til køkken og bord er kendetegnet ved et unikt og anderledes design, som fanger øjet og ser godt ud når det bruges til servering. Som andre lignende produkter er skålene således produceret i stentøj i sorte, grå og grønne nuancer.

Stentøjet har her fået lov til at bevare sit oprindelige farvespil og patina, og dermed skriver Bitz sig godt ind i den nye nordiske stil, hvor det handler om minimalisme og naturlighed. Dette materiale er ydermere utrolig hårdført og kan holde til både håndtering i køkkenet og grundig vask.

Tænk servering anderledes med skåle fra Bitz

Fordi skåludvalget hos Bitz tilbyder så højt et niveau af variation, så er det langt fra nødvendigt altid at tænke traditionelt, når det kommer til servering med disse produkter. Tværtimod er der rig mulighed for at præsentere en anderledes opstilling. Brug gerne snacksættet, vinkøleren eller måske en kombination af de forskellige elementer fra multisættet til at skabe variation og liv på bordet.