Historien om Sofie´s opdagelsesrejse på Kähler

Historien om Sofie´s opdagelsesrejse på Kähler
Ligesom alle personer er anderledes, er alle produkter fra Kähler også helt anderledes og der findes et produkt til enhver.

Hun tog på opdagelse i Kählers produkter
Af og til skal man købe noget nyt til hjemmet når man er træt af at kigge på de samme potteplanter, den samme sofa, de samme møbler og de samme nipsting, som man ikke har skiftet i mange år. Alle har brug for fornyelse, både mentalt og fysisk. Og ligesom du mentalt kan forny dig på forskellige måder så kan du også forny din bolig nemt ved at udskifte nogle ting.
 
Sådan følte Sofie også en dag da hun kiggede rundt og fæstnede blikket på en gammel vase hun ikke engang kunne huske hvornår hun havde fået. Måske var det mange år siden, måske ikke, faktum var i hvert fald bare, at hun ikke kunne holde ud at kigge på den længere. Dens makker havde altid været en lysestage, som havde den samme brunlilla farve og den samme ru overflade. Ingen af de to ting kunne hun egentligt lide. Hun smed dem ud med det samme og bestemte sig for at gå på opdagelse i boligindretningens univers. Det var et univers, som hun ikke havde gået på opdagelse i, i mange år, men nu følte hun, at det var tid.


En opdagelse starter på internettet
Sofie vidste med sig selv, at hun ikke burde gå i boligindretningsbutikker for lige som så mange andre havde hun svært ved at styre sig når hun gik ind i sådan en butik. Hun begyndte uhæmmet at bruge penge og kunne slet ikke stoppe når først hun var gået i gang. Så derfor tændte hun computeren og valgte at lade eventyret starte her. Hun havde netop samme dag læst i avisen om en ny og meget eftertragtet vase, jubilæums Omaggio vasen fra Kähler. Hun kendte ikke til mærket, men tænkte, at siden der var så stor omtale af dette mærke så måtte de vil kunne et eller andet.
 
Det var først da hendes kæreste et par timer senere kom hjem, at hun hoppede ud af opdagelsesrejsen. Hun havde i noget tid helt glemt tid og sted fordi, at hun havde været så optaget af at kigge på de produkter, hun fandt på Kählers hjemmeside. Hun fortalte ivrigt om sine opdagelser til sin kæreste, som var lidt forvirret over den store begejstring.


Alle kan finde deres Kähler produkt
Sofies kæreste gik efter lidt tid væk og sagde, at han aldrig ville kunne finde noget i sådan en boligindretningsside fordi, at det simpelthen ikke interesserede ham. Sofie droppede at kræve mere opmærksomhed af ham, men i stedet smilede hun lidt for sig selv og tænke, at hun nok skulle kunne vise, at han ikke havde ret. Hun gik ind på den hjemmeside, hvor hun havde brugt de sidste to timer og var overbevist om, at hun nok skulle finde noget han kunne lide, som ville passe til hans spillerum og kontor. Først overvejede hun om han mon kunne være en Hammershøi-dreng. Hun havde på fornemmelsen, at de lodrette streger ville tiltale ham. Også de mørke nuancer mente hun kunne passe ham godt.
 
Med iver i stemmen kaldte hun på ham og viste ham sine opdagelser. Han nikkede lidt og sagde, at de da slet ikke var grimme og Sofie blev lidt skuffet for det var trods alt en lidt mere begejstret reaktion hun havde håbet på. Han gik igen og hun tænkte, at det ikke kunne være rigtigt, at der slet ikke var noget som hun kunne finde til ham så hun fortsatte opdagelsen. Du tænkte, at det faktisk kunne være, at når alt kom til alt, at han var en lidt mere simpel person, der kunne se det gode i mere enkle designs og hun fandt den originale Omaggio vase frem og den kunne han lide.

Se alle vaser